Σμαραγδίτης: Ο Τυχερός Κρύσταλλος των Αρχαίων Ελλήνων

 

smarag

2.000 χρόνια μετά, ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας) αποκαλύπτει τη Δύναμη και τα Μυστικά του

Έτος 1675. Σ’ ένα παζάρι στο Μιγιανμάρ της Ινδίας, στον τόπο με τους περισσότερους πολύτιμους λίθους στον κόσμο, ο περιοδεύων αρχαιολόγος και έμπορος πολύτιμων λίθων Ζαν Μπατίστ Ταβερνιέ ανακαλύπτει και αγοράζει μια αρχαία πλάκα, χαραγμένη με ιερογλυφικά γράμματα. Μετά από κοπιαστική δουλειά 5 ετών καταφέρνει μαζί με τους βοηθούς του να σπάσει τους κώδικες των ιερογλυφικών γραμμάτων και έκπληκτος ανακαλύπτει ότι το κείμενο αναφέρεται στην παντοδυναμία ενός πολύτιμου λίθου, του σμαραγδίτη (Αργυραδάμα), που είχαν πάντα μαζί τους οι μαχαραγιάδες του Μιγιανμάρ και της Ζεμπερτζάντ, από τις πλουσιότερες πόλεις της Ινδίας. Ο κρύσταλλος αυτός τους έφερνε πάντα τύχη και πλούτο, έτσι που κέρδιζαν πάντα ό,τι επιθυμούσαν, κρατώντας το μυστικό κρυμμένο για τον εαυτό τους.


Ένας κρύσταλλος με μεγάλη υπερφυσική και συλλεκτική αξία

Η ιστορία από τότε έδειξε ότι είναι η πρώτη φορά που ένας κρύσταλλος περιέχει συγκεντρωμένη μέσα του τόση ενέργεια και δύναμη, όλη θετική. Ακόμα και ο Πλίνιος αναφέρεται στο σμαραγδίτη και στα σμαράγδια που φορούσαν οι πλούσιοι Αθηναίοι και που την τύχη τους ζήλευαν πολλοί. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του αρχαίου αυτού ερευνητή για την πρώτη επαφή με τον κρύσταλλο. Λεει: «Πάρτε τον κρύσταλλο στα χέρια σας, νιώστε και σεις τους ενεργειακούς θετικούς κραδασμούς του και πραγματοποιείστε τις πιο μεγάλες επιθυμίες σας».

 

Χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε που ρισκάρει κάτι για να εξασφαλίσει επιτυχία.


Μια πολύ μικρή ποσότητα αυτού του κρυστάλλου θα διατεθεί σε όλον τον κόσμο, σ’ αυτούς που γνωρίζουν και ενδιαφέρονται σοβαρά να αποκτήσουν τον πολύτιμο κρύσταλλο που χαρίζει τύχη, δύναμη και πλούτο στον κάτοχό της.

 

Ένας κρύσταλλος μοναδικός, με μεγάλη Δύναμη που βοηθάει να κερδίσετε σε κάθε τυχερό παιχνίδι.


Ο ανεκτίμητης αξίας κρύσταλλος του σμαραγδίτη (Αργυραδάμας) προσφέρεται τώρα σε έναν αυστηρά περιορισμένο αριθμό αριθμημένων κομματιών, στην απίστευτη τιμή των 27 € (συν ... € έξοδα αποστολής), για να μπορούν να τον αποκτήσουν επωφελούμενοι από το μικρό τίμημα, αυτοί που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά του. Ο σμαραγδίτης έχει βάρος 10-15 καράτια, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και οδηγίες για το πώς θα τον χρησιμοποιήσετε για το σκοπό που θέλετε. Ακόμα, πέραν των υπερφυσικών δυνατοτήτων του, εκτιμάται σαν ένα σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι.

 

Η Δύναμη μια πολύτιμης πέτρας και πώς θα την αποκτήσετε.

Πιστέψτε στη βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει ο σμαραγδίτης και να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα ξαφνιάσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους από εσάς.

 

Ο ΣΜΑΡΑΓΔΙΤΗΣ (Αργυραδάμας) και η σημασία του.

Όλοι οι κρύσταλλοι αντανακλούν και κρύβουν μέσα τους μεγάλες πιεζοηλεκτρικές δυνάμεις. Οι κρύσταλλοι ζουν μαζί μας, είναι σχεδόν πάντα επάνω μας (ρολόγια κουάρτζ, δαχτυλίδια με ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, κ.λ.π.). Υπάρχουν μεγάλα ιατρικά κέντρα κρυσταλλοθεραπείας στον κόσμο. Ο κάθε κρύσταλλος έχει τις δικές του δυνάμεις. Πρέπει να μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε και τότε τα πάντα θα είναι ευκολότερα για εμάς.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Θέλετε πάντα να κερδίζετε; Θέλετε να κερδίζετε παντού, στα χαρτιά, στα τυχερά παιχνίδια, στο καζίνο, στο χρηματιστήριο, στη δουλειά σας, στα αισθηματικά σας; Θέλετε πάντα να ενεργείτε θετικά, να μη φοβάστε τίποτα, να είστε πάντα νικητές;

Αν τα θέλετε όλα αυτά, τότε μην περιμένετε άλλο. Παραγγείλετε αμέσως τον τυχερό σας κρύσταλλο και θα δείτε αμέσως την τύχη σας ν’ αλλάζει. Τα πάντα θα είναι εύκολα πια για εσάς. Η ιστορία έδειξε πως ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόση δύναμη συγκεντρωμένη σε έναν κρύσταλλο. Αυτός είναι ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας).

Ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας) είναι ο λίθος με τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο βασίλειο των κρυστάλλων. Είναι ο λίθος που φορτίζει όλους τους άλλους κρυστάλλους και τον εαυτό μας, εάν ξέρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε με θετική και ευεργετική δύναμη για εμάς.
Ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας) δουλεύει μαζί με τον συνειδητό νου, είναι χρήσιμος για να δυναμώνει τη σκέψη σας και να μειώνει τη συναισθηματική εμπλοκή σε μια κατάσταση, έτσι ώστε να πετύχετε τις καλύτερες λύσεις. Δυναμώνει τις αναλυτικές ικανότητες του ιδιοκτήτη και είναι χρήσιμος στη διατύπωση θεωριών και στην αφομοίωση πληροφοριών. Επειδή επηρρεάζει τον συνειδητό (διανοητικό) νου, ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας)  καταπνίγει τα δυνατά συναισθήματα και ηρεμεί την σκέψη πάνω από την οργισμένη θάλασσα της απόγνωσης, της κατάθλιψης και της οργής. Ο Σμαραγδίτης (Αργυραδάμας) χρησιμοποιείται σαν φυλαχτό για όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια. Χρησιμοποιείται επίσης για την προσέλκυση χρημάτων.